|
|
#1 |
|
Dark Is The Sun Light
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Teşekkür: 119
276 Mesajına 389 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 105829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Her gün gazetelerde türlü çılgınlıklarına ilişkin haberler okuduğumuz Britney Spears'ın öyle büyük bir derdi var ki. Kısa bir süre öncesine kadar ünlü bir şarkıcı olduğu neredeyse unutulmak üzere olan Britney Spears'ın son günlerdeki hali yakınlarnı endişelendiriyor.
Önceki gün gittiği bir kulüpte bir yandan içkisini yudumlarken bir yandan da derin düşüncelere dalmış görünen Spears, eski eşi Kevin Federline'ın çocuklarının velayetini almak için kendisine karşı başlattığı savaş yüzünden derin bir depresyona girdi. Yakın çevresine "Çocuklarım benim herşeyi, onları herşeyden çok seviyorum" dediği ileri sürülen Spears, neredeyse her akşam bir partiye gitse de yüzü bir türlü gülmüyor. Her gün gazetelerde kendisini hakkında yayınlanan abartılı ve yalan haberlerden bıktığını da söyleyen Spears, "Yaşadığım zor günlerde neler hissettiğimi yeni şarkılarımda anlatacağım" diye konuşuyor
"Bankacılar paranın sahte olup olmadığını anlamak için, parayı ışığa doğru tutup içerisinde ATATÜRK filigranı var mı, yok mu diye bakarlar. Siz de bir adamın ne mal olduğunu anlamak için, onu ışığa tutun; bakın bakalım içerisinde ATATÜRK var mı, yok mu? İçerisinde ATATÜRK olmayan adamlara iltifat etmeyiniz. Cumhuriyete sahip çıkınız." ![]() Resimleri "AB istemiyor" diye... Heykelleri "Kendisine benzemiyor" diye... Kurduğu cumhuriyet "Eskidi, ikincisini kuracağız" diye... Yatırımları "Özelleştireceğiz" diye... Çizdiği sınırlar "Büyük Ortadoğu Projesi'ne uymuyor" diye... İlkeleri "Demokratikleşiyoruz" diye... Devrimleri "Millete dönüyoruz" diye... Kaldırılmak istenirken, yüce önderimizi bize bıraktığı mirasa sahip çıkamamanın utancıyla andık... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Yer İmleri |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|